18. 5. 2024   |   svátek má Nataša
 

Ražniči

Název Množství a jednotka
vepřové maso 300 gramů
uzený bůček 300 gramů
bílá paprika 2 kusy
cibule 2 kusy
olej
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 25 min.
Vaření: 30 min.
Jarča



Postup
Vepřové plecko nakrájíme nejdříve na plátky, pak na kostky. Uzený bůček také nakrájíme na stejné kostky. Vepřové maso opepříme a osolíme.
Papriku a cibuli nakrájíme na stejné kostky jako maso.
Střídavě napichujeme na jehly, potřeme olejem a pečeme v troubě. Podle potřeby otáčíme.


 


RECEPTY

Papriková hořčice

Postup: Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme... zobrazit recept

RECEPTY

Celerová polévka

Postup: Nastrouháme si půlku menšího celeru.Do hrnce dáme na kostky nakrájenou slaninu... zobrazit recept

RECEPTY

Hrachovka - s celým hrachem

Postup: SurovinyPředvařený hráchmouka a sádlo (příp. jiný tuk) na jíšku1 stroužek... zobrazit recept

RECEPTY

Marocké krůtí biftečky s kuřecími játry

Postup: Kuřecí játra očistíme a rozmixujeme. Mleté krůtí maso smícháme s rozmixovanými... zobrazit recept

RECEPTY

Jahodová/vanilková domácí zmrzlina

Postup: Vejce s krupicovým a vanilkovým cukrem šleháme ve vodní lázni tak dlouho, až... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Skořice

Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek

PENZIONY

Penzion Farma

Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...